Termékeink
Siberian kaviár

Szibériai kaviár

A szibériai tok (siberian sturgeon) ikrájából készült luxustermék. A hal latin tudományos neve: Acipenser baerii.

Kaviárja rendkívüli krémes, bársonyosan olvadó élményt nyújt,közepes méret (2,8 – 3,0mm), és csillogó ikrafelület jellemzi.

Osetra kaviár

Osetra kaviár

A vágótok (russian sturgeon) ikrájából készített luxustermék. A hal tudományos neve: Acipenser gueldenstaedtii.

Kaviárjára jellemző hosszantartó, enyhén mogyorós íz akár 3mm-t meghaladó szemméretével párosulva lenyűgözi érzékszerveit.

Sterlet kaviár

Kecsege kaviár

A kecsege (sterlet) ikrájából készített luxustermék. A hal tudományos neve: Acipenser ruthenus.

Kaviárja különleges színeivel és kivételesen fűszeres ízével felejthetetlen kulináris élvezetben részesíti. Szemméret: 2,0 – 2,8mm.

ETO Park Hotel

„Foretaste of our menu that made its debut yesterday in front of the cameras! Starring: The excellent products of the Bajcsi Fish Farm! ”

Tamás Csidei – Executive Chef, ETO PARK HOTEL**** 2013. 02. 07.

Bock Winery, Villány

Wine tasting with caviar at Bock Winery

Tamás Széll – Bocuse d’Or

Bocuse d’Or with Hungarian caviar – Aranykaviár Gourmet Selection

Kertész Family Winery

Wine dinner at Kertész Family Winery