Termékeink
Siberian kaviár

Szibériai kaviár

A szibériai tok (siberian sturgeon) ikrájából készült luxustermék. A hal latin tudományos neve: Acipenser baerii.

Kaviárja rendkívüli krémes, bársonyosan olvadó élményt nyújt,közepes méret (2,8 – 3,0mm), és csillogó ikrafelület jellemzi.

Osetra kaviár

Osetra kaviár

A vágótok (russian sturgeon) ikrájából készített luxustermék. A hal tudományos neve: Acipenser gueldenstaedtii.

Kaviárjára jellemző hosszantartó, enyhén mogyorós íz akár 3mm-t meghaladó szemméretével párosulva lenyűgözi érzékszerveit.

Sterlet kaviár

Kecsege kaviár

A kecsege (sterlet) ikrájából készített luxustermék. A hal tudományos neve: Acipenser ruthenus.

Kaviárja különleges színeivel és kivételesen fűszeres ízével felejthetetlen kulináris élvezetben részesíti. Szemméret: 2,0 – 2,8mm.

ETO Park Hotel

„Ízelítő új étlapunkról, ami a kamerák előtt debütált tegnap! A főszerepben a Bajcsi Halgazdaság kiváló termékei, holnaptól már élesben lehet kóstolni!”

Csidei Tamás – Executive Chef, ETO PARK HOTEL**** 2013. 02. 07.

Bock Pincészet, Villány

Borkóstoló kaviárral a Bock Pincészetnél

Széll Tamás – Bocuse d’Or

Bocuse d’Or magyar kaviárral – Aranykaviár Gourmet Selection

Kertész Családi Pincészet

Borvacsora a Kertész Családi Pincészetnél