Termékeink
Siberian kaviár

Szibériai kaviár

A szibériai tok (siberian sturgeon) ikrájából készült luxustermék. A hal latin tudományos neve: Acipenser baerii.

Kaviárja rendkívüli krémes, bársonyosan olvadó élményt nyújt,közepes méret (2,8 – 3,0mm), és csillogó ikrafelület jellemzi.

Osetra kaviár

Osetra kaviár

A vágótok (russian sturgeon) ikrájából készített luxustermék. A hal tudományos neve: Acipenser gueldenstaedtii.

Kaviárjára jellemző hosszantartó, enyhén mogyorós íz akár 3mm-t meghaladó szemméretével párosulva lenyűgözi érzékszerveit.

Sterlet kaviár

Kecsege kaviár

A kecsege (sterlet) ikrájából készített luxustermék. A hal tudományos neve: Acipenser ruthenus.

Kaviárja különleges színeivel és kivételesen fűszeres ízével felejthetetlen kulináris élvezetben részesíti. Szemméret: 2,0 – 2,8mm.

2012. június 21. – Kisalföld
Fejlesztések után magyar kaviár

Egyedülálló fejlesztések és technológia Kisbajcson: geotermikus kút, napelem park, intenzív halnevelő rendszer. Az itt nevelt tokhalakból kinyert kaviárt Észak-Amerikában, Európában és Ázsiában is keresik. Szilágyi Gábor a Bajcshal Kft. ügyvezető elnöke elmondta: „Ezzel a rendszerrel évi 150-200 tonna halat tudunk nevelni… A beruházásokkal nem a kapacitás, hanem inkább a minőség növelését céloztuk meg.”

Fejlesztések után magyar kaviár

2012. december 15. – Népszabadság
Kacérkodás a vodkazselével

Az Arany Kaviár étteremben kiváló minőségű hazai kaviár kerül az asztalra a Bajcshal Kft. telepéről.

Kacérkodás vodkazselével