Termékeink
Siberian kaviár

Szibériai kaviár

A szibériai tok (siberian sturgeon) ikrájából készült luxustermék. A hal latin tudományos neve: Acipenser baerii.

Kaviárja rendkívüli krémes, bársonyosan olvadó élményt nyújt,közepes méret (2,8 – 3,0mm), és csillogó ikrafelület jellemzi.

Osetra kaviár

Osetra kaviár

A vágótok (russian sturgeon) ikrájából készített luxustermék. A hal tudományos neve: Acipenser gueldenstaedtii.

Kaviárjára jellemző hosszantartó, enyhén mogyorós íz akár 3mm-t meghaladó szemméretével párosulva lenyűgözi érzékszerveit.

Sterlet kaviár

Kecsege kaviár

A kecsege (sterlet) ikrájából készített luxustermék. A hal tudományos neve: Acipenser ruthenus.

Kaviárja különleges színeivel és kivételesen fűszeres ízével felejthetetlen kulináris élvezetben részesíti. Szemméret: 2,0 – 2,8mm.

A minőségi termék az elkötelezettségnél kezdődik

Aki prémium kategóriás kaviárt keres, annak jogos elvárása, hogy olyan beszállítót találjon, aki maga is elkötelezett a színvonalas, minőségi technológia mellett. Egy első osztályú kaviárnál már nem elég a díszes csomagolás, ha nincs mögötte igazi érték, akkor hosszú távon nem állja meg a helyét.
A Caviar Danubius olyan magyarországi termelő vállalat innovatív fejlesztésének eredményeként született meg, amely több éves kutatása során fejlesztette ki azt a minőséget, ami nem okoz csalódást egy felső kategóriás étteremben sem.
Az 1945 óta működő, Bajcshal Kft. előkészítő munkálatai során mind az orosz, mind a nyugat-európai tapasztalatait beépítette a technológiába, így méltán állíthatjuk, hogy az előállítás széles látókörű szemléletet tükröz.

Környezettudatos megoldások

Mi garantálja Önnek a megbízható minőséget?

 1. Tudomány és Innováció
  Innováció nélkül ma már egy vállalat sem életképes. A Bajcshal Kft. a folyamatos fejlesztésben hisz. Magyar kutatókkal és egyetemi szakértőkkel állandó kapcsolatban állva törekszik arra nap, mint nap, hogy egészséges, prémium minőségű termékek kerüljenek fogyasztóik asztalára.
 2. Szakmai színvonal és elkötelezettség
  A cég nagyfokú szakmai elkötelezettségére utal az is, hogy a Caviar Danubius nem egy hirtelen ötlet fellángolásaként kelt életre, hanem sok éves külföldi tapasztalatgyűjtés, és odaszánt kutatómunka előzte meg. A termelőszövetkezet jelenleg Magyarországon az édesvízi halak terén a legszínesebb termékpalettával rendelkezik, melyben konyhakész élelmiszerek is megtalálhatók.
 3. Környezettudatos megoldások
  Kiemelt figyelmet fordít a cég a környezettudatos, fenntartható üzemi tevékenységre. Erről tanúskodik a halnevelés során felhasználásra kerülő napenergia és a mélyből feltörő kristálytiszta forrásvíz, vagy a legkorszerűbb, biológiailag történő víztisztítás is.
 4. Szabvány szerinti működés
  Cégünk kiemelten fontosnak tartja, hogy üzemünkből csak egészséges, hormonoktól, hozamfokozóktól, mesterséges anyagoktól mentes, friss haltermékek kerüljenek ki. Üzemünk IFS élelmiszer-biztonsági szabvány szerint dolgozik, amely átfogja az élelmiszer készítés teljes folyamatát, ezzel biztosítva azt, hogy a tanúsítvánnyal rendelkező élelmiszerek élelmiszer-biztonsági szempontból kifogástalanok legyenek.